Apparaten en accessoires
Vanillesaus (crème anglaise)
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 porties
Ingrediënten
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (optioneel)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6 g
Calorieën
706 kJ /
169 kcal
Vetten
9 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Keine Bewertungen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 Min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Keine Bewertungen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Haver horchata
Keine Bewertungen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Keine Bewertungen
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min
Baba met rum
Keine Bewertungen
Eendenlever
33 Std.
Crème anglaise
15 Min
Mayonaise
5 Min